Novosti|

Još jedna prekrasna kreativna, dječja radionica održana je u Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće. U četvrtak, 4. kolovoza 2016. godine, nova radionica, pod nazivom „Quilling za početnike“, okupila je dvanaestero učenika i nižih i viših razreda osnovne škole. Oni su marljivo od traka papira, posebnom tehnikom, izrađivali latice cvijeća, leptire i mnoge maštovite oblike koji su potom ukrasili njihove čestitke ili pozivnice. Kako to treba napraviti, pokazala je knjižničarka Jasna Andrišić.

Ova radionica toliko je neobična i zanimljiva da je i interes djece veći nego što stane u čitaonicu belišćanske knjižnice, gdje se inače održavaju radionice. Ali, također je zaintrigirala i ekipu Hrvatske radiotelevizije koji su nazvali i rekli da bi snimili prilog o radionici u knjižnici u sklopu emisije „Dobro jutro, Hrvatska“ u ponedjeljak, 8. kolovoza od 8 ujutro.

I ovo je potvrda da se u knjižnici rade izuzetno zanimljive i kvalitetne stvari koje se prepoznaju , ne samo u našoj okolici, nego i šire.

Radionice će se nastaviti i dalje, a što će se raditi na njima, Gradska knjižnica i čitaonica Belišće na vrijeme će obavijestiti sve zainteresirane.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content