Novosti|

U ponedjeljak, 20. veljače 2017., održana je prva radionica u sklopu 10. tjedna psihologije u Belišću, u organizaciji Gradske knjižnice i čitaonice Belišće, a na inicijativu magistre psihologije Višnje Šamadan. Radionicu su održale studentice prve godine diplomskog studija psihologije Filozofskog fakulteta u Osijeku Ivana Mađarić i Ivančica Bulut.

Radionica pod nazivom „Razvijanje samopoštovanja i pozitivne slike o sebi“ održana je u Osnovnoj školi Ivana Kukuljevića Belišće u 4. a razredu. Kroz niz aktivnosti poput plesa, crtanja otiska prsta, gledanja u čarobnu kutijicu, djeca su naučila kako svatko ima pozitivne osobine, da smo svi jedinstveni i da je uvijek dobro sjetiti se da smo mi sami sebi najveće blago. Radionica je protekla u ugodnom i veselom tonu uz aktivno sudjelovanje učenika.

Iz knjižnice podsjećaju sve na zanimljivo predavanje (danas) u utorak u 17 sati pod nazivom „Govori li tijelo brže od mozga?“ koje će održati Diana Viduka i Ivana Galić, obje studentice prve godine diplomskog studija psihologije Filozofskog fakulteta u Osijeku.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content