Novosti|

Društvo Naša djeca Belišće i ove je godine organiziralo priredbu za svu djecu i roditelje koji vole doći u kazalište i uživati u prigodnim igrokazima. Tako je bilo i u srijedu 16. travnja kada je u Amaterskom kazalištu predškolska skupina „Medvjedići“ izvela veseli program sa predstavama „Ogledalce“ i „Uskršnji zec“ koje su uvježbali sa svojim odgojiteljicama Brankom Vidaković i Sandrom Glasovac. „Medvjedići“ su razveselili i nasmijali prepuno gledalište.

U programu su sudjelovali i najmlađi članovi udruge Dora Šrepfler i David Belcar koji su otpjevali nekoliko pjesama.
Na iznenađenje svih, uskršnji zeko uspio je nakratko doći u kazalište i darivati svu djecu u gledalištu kao i same glumce. Obećao je da će pokušati obići sva gnijezda i darivati svu djecu.

U subotu 19. travnja djeca polaznici naših subotnjih igraonica nastupala su na manifestaciji Gnijezdo s 1000 pisanica. Bio je to njihov drugi javni nastup i bili su jako sretni kao i njihovi roditelji.

U ime DND –a zahvaljujemo se Gradu Belišću na pomoći i potpori, svim učesnicima programa i svima koji su došli pogledati i pozdraviti naše aktivnosti s djecom. Posebna zahvala (tati) Božidaru Brlekoviću koji je glumio uskršnjeg zeca i tako razveselio svu prisutnu djecu i roditelje. Svima želimo sretne uskrsne bagdane!

Ivana Belcar

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content