Novosti|

U povodu proslave 70. godišnjice British Council u Hrvatskoj u utorak, 15. ožujka 2016. godine, u 19:00 u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu organizirana je izložba ”Inkluzivnog dizajna”.

Izložba je organizirana kao završna aktivnost u kojem su sudjelovali mnogi dizajneri i organizacije pa tako i udruga Slap iz Osijeka i udruga Zvono iz Belišća. Presijecanjem crvene vrpce izložbu “Inkluzivni dizajn”otvorio je Princ od Walesa koji je sa svojom suprugom Camilom bio u posjetu Hrvatskoj. U galeriji Muzeja su izloženi proizvodi osoba s invaliditetom i hrvatskih dizajnera, pa tako i proizvodi inkluzivnog dizajna Udruge Zvono.

Na otvorenju ove jedinstvene izložbe zajedničkih inovacija od procesa inkluzije do proizvoda, koju je u svečanoj atmosferi proslave 70. godišnjice djelovanja British Councila u Hrvatskoj uveličao Princ Charles bili su pozvani glumci, sportaši, glazbenici, ljudi iz poslovnog svijeta, dizajneri, kao i predsjednica Slapa Sonja Vuković i predsjednica udruge Zvono Mira Anić .

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content