Novosti|

U utorak, 6. prosinca 2016. godine, u Maloj vijećnici grada Belišća zamjenik gradonačelnika Belišća Domagoj Varžić sa suradnicima, pročelnicom Upravnog odjela za društvene djelatnosti Antonijom Andrašek Barić i predsjednikom Zajednice športskih udruga grada Belišća Milanom Zamaklarom, primio je predstavnike Streljačkog društva „Stjepan Petnjarić“ Belišće Sašu i Igora Brezovca te Dorijana Tibinca.

Streljačko društvo „Stjepan Petnjarić“ iznimno je uspješno društvo koje dugi niz godina ostvaruje izuzetne rezultate. Na državnom prvenstvu u gađanju iz puške velikog kalibra PAP 7,62 mm i karabin 7,9 mm u rujnu ove godine član društva Saša Brezovac postao je prvak Hrvatske, a brat Igor viceprvak.

Od ove godine Društvo vodi školu streljaštva, a Dorijan Tibinac jedan je od mladih belišćanskih nada u ovom sportu i viceprvak Osječko-baranjske županije iz serijske zračne puške za kadete.

Kao nagradu i poticaj za postizanje uspješnih rezultata i u budućnosti, Grad Belišće Streljačkom društvu poklonio je univerzalnu zračnu pušku za međunarodni program koju je zamjenik gradonačelnika Varžić uručio predsjedniku Društva Saši Brezovcu.

Mnogi uspjesi belišćanskih strijelaca jedan su od brojnih pokazatelja kako grad Belišće s pravom nosi titulu Europski grad sporta 2017. godine.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content