Novosti|

Danas je u Maloj vijećnici grada Belišća zamjenik gradonačelnika Belišća Domagoj Varžić zajedno s pročelnicom Upravnog odjela za društvene djelatnosti Antonijom Andrašek Barić srdačno dočekao članove Dječjeg vijeća grada Belišća s voditeljicom Ivanom Kovačević Ivanišić te članice Društva Naša djeca na čelu s predsjednicom Ivanom Belcar povodom Dječjeg tjedna u Belišću.

Članovi Dječjeg vijeća predstavili su zamjeniku gradonačelnika svoje prijedloge i želje za još kvalitetnije uvjete života najmlađih stanovnika Belišća i prigradskih naselja. Puno pitanja bilo je vezano za sportski život grada te je na zadovoljstvo zamjenika gradonačelnika, ali i učenica i učenika, bilo govora o brojnim sportskim manifestacijama koja će se u budućem razdoblju odvijati u sklopu osvajanja titule Belišće – Europski grad sporta 2017. godine.

Nakon ugodnog razgovora i konstruktivne rasprave, predstavnicima su podijeljeni prigodni pokloni. Potom je u predvoju zgrade Gradske uprave otvorena izložba dječjih likovnih radova pod nazivom „Odrasli, čujte i nas“ na kojoj su nazočila i djeca iz Dječjeg vrtića „Maslačak“ s odgojiteljicama, roditeljima i ravnateljem vrtića Zdenkom Glasovcem.

Danas se program Dječjeg tjedna nastavlja projekcijom crtanom filma za učenike drugog razreda u Velikoj vijećnici grada Belišća u organizaciji Gradske knjižnice i čitaonice Belišće, a ostatak programa Dječjeg tjedna pogledajte OVDJE.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content