Novosti|

UUiSO- LOGO-1

Upravni odbor Udruge umirovljenika i starijih osoba grada Belišća održao je u četvtak dana 21. siječnja svoju drugu po redu sjednicu u 2016. godini.

Na sjednici, na kojoj su se u udrugu učlanila 2 nova člana, razgovaralo se o nabavci ogrjeva za članove udruge i visini godišnje članarine, koja će odlukom Upravnog odbora od 1. siječnja 2016. godine iznositi 30,00 kuna. Upravni odbor Udruge osigurao je za svoje članove ogrjev na rate, po vrlo povoljnoj cijeni, koji će se moći pisati već od idućeg tjedna.

U nastavku sjednice, razgovaralo se o provedenim i planiranim aktivnostima te projektu „Dnevni boravak za starije osobe grada Belišća“ koji je udruga prijavila na natječaj Ministarstva socijalne politike i mladih, te sudjelovanju svojih predstavnika na informativnoj radionici o mogućnostima financiranja projekata iz EU fondova koja će se održati u Gradskoj vijećnici grada Belišća dana 27. siječnja 2016. godine, koju organizira Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje (RRA SiB) i LAG Karašica.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content