Novosti|

Večeras, 16. lipnja 2016. godine, u prostoru Kazališne kavane u Belišću predstavljena je knjiga autora Tomislava Zvonarića Žume pod nazivom “Sjećanja, razmišljanja, nadanja”.

Na početku se zainteresiranoj publici obratio gradonačelnik Belišća Dinko Burić koji je poželio iskrenu dobrodošlicu autoru. Promotor predstavljanja Dragan Milec osebujno je opisao knjigu i predstavio autora. Tomislav Zvonarić Žuma u svojim zapisima progovara o svojoj mladosti, životu, društvenim i političkim događanjima u domovini, kao i o svom rodnom gradu, Belišću. Neke od ulomaka iz knjige čitali su Silvija Kifer, ujedno voditeljica predstavljanja, te Mato Jerkić. Belišćanski kantautor Zlatko Krznarić program je upotpunio dvjema glazbenim točkama.

Tomislav Zvonarić Žuma rođen je u Veliškovcima, a živio je u Bistrincima i Belišću. Iako živi u Zagrebu, autor svoj kraj nikad nije zaboravio o čemu piše i u svojoj novoj knjizi. Na kraju je zahvalio svim sponzorima te Gradu Belišću na velikoj potpori te gostoprimstvu.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content