Novosti|

Predsjednik Savjeta mladih Grada Belišća Igor Paloh sudjelovao je na Impact Academy koja je održana u Karlovcu od 24. do 27. kolovoza 2017. godine. Impact Academy ljetna je akademija koja okuplja hrabre i proaktivne, željne dokazivanja i spremne na preuzimanje rizika, mlade lidere koji žele napraviti više za svoju lokalnu zajednicu.

Kroz četiri dana odrađeno je preko 20 radionica i predavanja te 2 isprepletene teme. Raspravljalo se o znanstvenom radu politike za mlade, vođenju organizacije, zagovaranju i lobiranju, monitoringu i mentoriranju, timskom radu, financijama, državnoj i javnoj upravi, javnom nastupu i govoru tijela, pripremi prodajno-natječajnim prezentacijama te u obliku panela o budućnosti mladih u RH.

Predavači su bili ugledni stručnjaci iz društvenih i humanističkih znanosti, između ostalih prof. dr.sc. Ivan Koprić, predstojnik Katedre za upravnu znanost Pravnog fakulteta u Zagrebu, Maja Vučinić Knežević, dr. sc., pomoćnica ministrice za provedbu socijalne politike, organizaciju i nadzor ustanova, Kristijan Sedak,mag.comm., s Odjela za komunikologiju hrvatskog katoličkog sveučilišta i brojni drugi.

Akademija je održana u organizaciji udruge Kompas iz Karlovca, pod pokroviteljstvom Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstva znanosti i obrazovanja, Grada Karlovca, Karlovačke županije te Ureda zastupnice u Europskom parlamentu Ivane Maletić.

Tekst: Igor Paloh

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content