Novosti|

Poziv na promotivnu konferenciju projekta

“Povrtlarstvom do socijalno-ekonomskog napretka” uz eko-vrtova u Belišću

U srijedu, 21.12.2011., u 16:30, u prostorijama Velike vijećnice grada Belišća, održat će se promotivna konferencija novog projekta “Povrtlarstvom do socijalno-ekonomskog napretka”  financiranog od strane zaklade Otvoreno Društvo – Open Society.

Udruga umirovljenika grada Belišća, kako smo već izvijestili, 09. prosinca 2011. godine potpisala je ugovor o primitku donacije spomenutog društva u sklopu kojega će se ostvariti sljedeći ciljevi:

•          uključivanje marginaliziranih skupina u zajednicu te njihovo osnaženje kroz učestvovanje u održivim modelima socijalne pomoći i podrške

•          ublažavanje posljedica nezaposlenosti kroz aktivaciju nezaposlenih u modelima samo-  pomoći

•          doprinos smanjenju osobnog siromaštva

•          povećanje uzgoja ekološke hrane koje nije štetno za okoliš ili zdravlje lokalnog stanovništva. 

Konferenciji će nazočiti mnogi stručnjaci kao i brojni dionici (Udruga umirovljenika grada Belišća, Dječji vrtić Maslačak, Udruga Zvono, korisnici socijalne skrbi na području Grada Belišća) ovog projekta.

U nadolazećem periodu održati će se niz događanja vezanim uz provođenje projekta “Povrtlarstvom do socijalno-ekonomskog napretka” od kojih će moći imati razne koristi i šire stanovništvo, a ne samo oni neposredni dionici ovog projekta.

Stoga, pratite nadolazeće najave događanja na ovim stranicama kako ih ne biste propustili.

Udruga umirovljenika grada Belišća

                              

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content