Novosti|

Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća organiziraju tradicionalnu vožnju „Biciklom do spomenika“ povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja, a u sklopu ljetne manifestacije „Mali grad, veliki ljetni doživljaj“.

Okupljanje sudionika je u petak, 5. kolovoza 2016. godine, do 9 sati ispred zgrade Gradske uprave Grada Belišća (Vijenac dr. Franje Tuđmana 1) , odakle će se svi sudionici biciklima uputiti prema spomeniku poginulim braniteljima 107. brigade Hrvatske vojske na lijevoj obali rijeke Drave.

U znak sjećanja na sve one koji su svojom žrtvom doprinijeli izgradnji neovisne i slobodne Republike Hrvatske, u 9.30 sati položit će se vijenci i zapaliti svijeće kod spomenika poginulim pripadnicima 107. brigade HV te na taj način obilježiti ovaj dan zahvalnosti i ponosa. Nakon polaganja vijenaca i kraćeg programa, za sve sudionike Turistička zajednica grada Belišća priprema osvježenje u Ribičkom domu na lijevoj obali rijeke Drave.

Pozivaju se svi građani da se pridruže vožnji i svečanom obilježavanju Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content