Novosti|

U povodu obilježavanja Međunarodnog dana volontera koji se u Hrvatskoj obilježava 21. rujna pod krilaticom Hrvatska volontira, Grad Belišće uz pomoć udruga organizira u subotu, 17. rujna Četvrti sajam udruga grada Belišća na novouređenom odmorištu Drava blizu ribičkog doma u Bistrincima. Službeno otvorenje sajma bit će u 11 sati.

Pozivamo sve zainteresirane udruge s područja grada Belišća i prigradskih naselja da se prijave za sudjelovanje na sajmu.

Ovogodišnji sajam zamišljen je kao izlet na kojem će se udruge moći predstaviti na svojim štandovima (koje trebaju same dovesti, a mogu biti i plastični stolovi i sl.) raznim promotivnim materijalima, rukotvorinama i proizvodima, razmijeniti iskustva te sudjelovati u brojnim rekreativnim i sportskim sadržajima kao što su vožnja Dravom, nogomet i odbojka na pijesku, pikado, kartanje belota te tradicionalne igre potezanja konopca i skakanja u vreći. Igre će se organizirati prema interesu članova. Tehniku (projektore, laptope i sl.) ne treba nositi.

Za sve sudionike bit će osiguran besplatan ručak – grah iz popularnog belišćanskog 600-litrenog kotlića oko 14 sati, a piće će se moći kupiti po povoljnim cijenama. Također će biti postavljene klupe za ručak, suncobrani i sanitarni čvorovi.

Prijaviti se možete tako da ispunite prijavnicu – obrazac prijavnice i pošaljete je na fax 400-602, e-mail antonija@belisce.net ili donesete osobno u Gradsku upravu, soba br. 10, 2. kat. Rok za prijave je utorak, 13. rujna.

Broj predstavnika Vaše udruge koji žele sudjelovati na sajmu ograničen je do 10, a radi jednostavnije i bolje organizacije molimo Vas da nam napišete točan broj članova. Također molimo predstavnike udruga koje žele urediti svoj štand da budu nazočni na dan sajma između 10 i 10,30 sati. Svi koji volonterski žele pomoći u organizaciji neka to navedu u prijavnici. Za više informacija javite se u Upravni odjel za društvene djelatnosti, tel. 400-633 te pratite službenu gradsku stranicu.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content