Novosti|

Turistička zajednica grada Donjeg Miholjca suorganizator je 5. Miholjačkog sajma gospodarstva, turizma, obrtništva i poljoprivrede koji će se održati 16. i 17. rujna 2011. godine u Donjem Miholjcu na prostoru gradske tržnice, te poziva i sve zainteresirane izlagače s područja grada Belišća.

Sajam je prava prilika da izlaganjem svojih proizvoda i usluga ostvarite nove poslovne kontakte, razmijenite poslovna iskustva sa drugim izlagačima, a istovremeno i prodajete svoje proizvode ili usluge.

Orijentacija sajma usmjerena je na podizanje kvalitete izlagača s naglaskom na ekološke i tradicionalne proizvode, te će u tom smislu biti dodjeljene nagrade za najautentičniji proizvod i najbolje uređen štand.

Prijaviti se mogu svi gospodarstvenici, obrtnici i poljoprivrednici registrirani kroz različite poslovne oblike poput OPG-a, obrtnika, malih, srednjih i velikih poduzetnika, ali i sve fizičke osobe koje svoj poduzetnički duh realiziraju stvaranjem proizvoda kroz kućnu radinost.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane izlagače da se prijave najkasnije do 31.08.2011. u Turistički ured grada Donjeg Miholjca na tel./fax. 031 633 103 ili E-mail: tzdm@tz-donjimiholjac.hr.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content