Novosti|

U petak 13. ožujka 2015. predstavnica Udruge umirovljenika i starijih osoba (UUiSO) gđa. Ivkica Pavlović, zajedno sa predstavnikom Crvenog križa Valpovo, gosp. Draganom Luketićem i predstavnikom Crvenog križa Darda, gosp. Ivanom Hodakom i službeno je sa Ministarstvom socijalne politike i mladih potpisala ugovor za nastavak projekta „Dnevni boravak za starije osobe grada Belišća“.

Ovaj projekt Udruge umirovljenika i starijih osoba je nastavak i potvrda uspješno provedenog projekta u 2014. koji sa 70.000,00 kuna financira Ministarstvo socijalne politike i mladih i grad Belišće sa 44.000,00 kuna, usmjeren je ka unapređenju kvalitete života umirovljenika i starijih osoba grada Belišća putem organiziranih dnevnih aktivnosti, koje če se provodi u Domu umirovljenika grada Belišća sve do 31. prosinca 2015. godine.

Dnevni boravak će za umirovljenike i starije osobe grada Belišća biti otvoren svakog radnog dana od 09,00 do 13,00 sati i  od 15,00 do 19,00 sati.

Voditeljice  dnevnog boravka za starije osobe su Belišćanke: gđa. Branka Pavlović i gđa. Marinela Jurković

Pozivamo sve umirovljenike i starije osobe grada Belišća da se uključe u ponuđene aktivnosti ovog hvalevrijednog projekta, unapređenja kvalitete života umirovljenika i starijih osoba.

Pavo Milekić

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content