Novosti|

unnamed26

Gradonačelnik grada Belišća Dinko Burić primio je danas 9. siječnja 2015. godine novu ravnateljicu Dječjeg doma Klasje Osijek, Mirandu Glavaš-Kul te ravnateljicu Centra za socijalnu skrb Valpovo Janju Oklopčić.

Ovom prilikom gradonačelnik grada Belišća i ravnateljica Dječjeg doma Klasje iz Osijeka potpisali su Ugovor o uvjetima i načinu osiguravanja financijskih sredstava za nastavak rada stručnog djelatnika za potrebe provedbe projekta „Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici“.

Drugu godinu za redom grad Belišće osigurao je sredstva za troškove plaće jednog stručnog radnika na pola radnog vremena u poludnevnom boravku u Bistrincima koji je namijenjen djeci i mladima koja teže uče ili koja nemaju potrebnu potporu svojih obitelji u savladavanju školskih obaveza kao i usvajanju pozitivnog ponašanja, higijenskih i ostalih navika. Trenutačno poludnevni boravak u Bistrincima ima 12 korisnika koji su podjeljeni u dvije smjene po četiri sata.

Gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo s radom poludnevnog boravka u Bistrincima kao i ravnateljica Dječjeg doma Klasje iz Osijeka koja je naglasila kako je grad Belišće uz grad Rijeku jedni grad koji financira djelatnika u ovakvom projektu.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content