Novosti|

ROMANA JELIĆ (// Radila sam desetak godina kao prodavačica, ali zbog zatvaranja tvrtke ostala sam bez posla. Posljednjih sedam godina bila sam na HZZ-u i s radošću sam se uključila u projekt Još jednom zaželi s obzirom na moje godine i teže zapošljavanje. Na našem području ima puno starijih osoba kojima je potreban ovakav oblik pomoći i druženja, pa se nadam da će projekt zaživjeti.

RUŽICA HORVATIČEK // Imam 18 godina staža, što će reći da sam većinu života ipak bila nezaposlena. Dok je suprug radio skrbila sam o bolesnim roditeljima, a sada je on u mirovini pa mi je olakšanje što mi se pružila prilika za posao gerontodomaćice. Nije mi strano raditi sa starijim osobama, drago mi je što im pomažem, a i meni je lakše s financijske strane.

RUŽICA VEJIĆ // Nakon dužeg prekida radnog odnosa, pružila mi se prilika za zaposlenje u projektu Još jednom zaželi. Drago mi je što nam je omogućeno pomoći korisnicima kojima je potrebna pomoć. U poslu očekujem da ćemo se dobro razumjeti i steći lijepa iskustva u druženjima s korisnicima.

SILVIJA BALENTIĆ // Dobila sam otkaz prije deset godina i ovaj projekt mi je prvo konkretno i ozbiljno zaposlenje. Htjela sam još bar jednom u životu raditi i osjećati se korisnom. Od projekta očekujem da će sve biti u redu na zadovoljstvo mojih korisnika i mene osobno.

SLAVICA TAKAČ // Primljena sam u projekt, educirala se i počela raditi s četiri korisnika s kojima sam jako zadovoljna, a pretpostavljam i oni sa mnom. Trudim se stvoriti dobar odnos s njima i pomoći im u domaćinstvu, nabavi lijekova i namirnica. Ostvaruje se i svrha projekta zbog koje sam se i prijavila.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content