Zaželi|

MIRJANA IVIĆ // Cijeli život radila sam na privremenim poslovima, s težnjom za stalnim zaposlenjem. Projekt Još jednom zaželi omogućio mi je zaposlenje i osiguranje prihoda, a zadatke obavljam s osobitim zadovoljstvom jer pomažem osobama u potrebi, što korisnicima omogućuje dostojan život u trećoj životnoj dobi.

NATAŠA UNFOGL // U projekt Još jednom zaželi uključila sam se zbog novog iskustva, jer smatram da svojim trudom mogu pridonijeti boljem životu sebi i korisnicima kojima pomažem. Kroz pomoć i razgovor želim pomoći starijim osobama i uključiti se u bolji i kvalitetniji život. U ovom poslu potrebno je slušati starije i njihove potrebe jer jednog dana i mi ćemo biti na njihovom mjestu.

NEVENKA BRANKOVIĆ // Prije ovog posla radila sam u pekarnici, domu zdravlja, javnim radovima, voćnjaku… Za dvogodišnji posao gerontodomaćice prijavila sam se da bih mogla bolje živjeti i od svog rada zaraditi za život. Udovica sam 17 godina i sada više ne moram razmišljati hoću li imati dovoljno sredstava za režije i život.

NEVENKA VUČKOVIĆ // Jako sam sretna što sam dobila posao gerontodomaćice, drago mi je što ću pomagati starijima, a i meni dobro dođe rad i druženje s njima. Imam 30 godina staža, a otkad sam dobila otkaz bila sam u potrazi za sigurnim zaposlenjem.

RENATA ĐEBIĆ // Prijavila sam se za posao gerontodomaćice jer volim pomagati drugima, a time pomažem i sebi. Dobro je činiti dobro drugima. Posao mi je zanimljiv, kreativan, volim komunicirati s ljudima, usput i od svakoga se može ponešto naučiti. Radost mi je što mogu biti dio ovoga projekta i biti korisnicima na usluzi.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content