Novosti|

Nakon odobrenja Nacionalnog stožera civilne zaštite, ponovno se otvaraju zeleni dijelovi tržnice te će naši proizvođači opet prodavati svoje voće, povrće i ostale proizvode.

Za Belišće to znači da se ponovno otvara Tržnica, koja je ispunila sve zahtjeve epidemiološke službe i sanitarne inspekcije, a u pijačne dane od 8 do 11 sati će se isključivo na štandovima nuditi proizvodi naših poljoprivrednih proizvođača, dok prodaja iz vozila i dalje nije dozvoljena. Strogo će se poštivati mjere sprečavanja širenja zaraze novim koronavirusom te će na ulazu i prodavači i kupci morati proći kroz dezinfekcijsku barijeru i dezinficirati ruke.

Prodavači će prodavati svoje proizvode na propisanoj udaljenosti jedni od drugih, a moraju poštovati i ostale odredbe. Tako prodavači moraju dezinficirati svoje prodajno mjesto prije izlaganja proizvoda, moraju imati zaštitne vizire ili zaštitne maske te jednokratne rukavice, a ruke moraju dezinficirati prije prodaje kupcu i nakon što kupac ode. Kupci će morati dakle, na ulazu u tržnicu proći dezinfekcijsku barijeru i dezinficirati ruke, poštivati mjere socijalnog distanciranja, te na izlasku iz tržnice ponovno dezinficirati ruke.

Da se ove, ali i sve ostale mjere poštuju, brinut će se djelatnici belišćanske tržnice, koji pozivaju sve prodavače i kupce da se pridržavaju uputa kako bismo i dalje nastavili zajedničku borbu protiv širenja zaraze COVID-om 19 i uskršnje blagdane dočekali zdravi.

Prednost prodaje na belišćanskoj tržnici imat će prodavači koji zadovoljavaju sve higijenske uvjete, oni koji su u godišnjem zakupu ili oni koji su platili zakup za travanj.

Proizvođači koji imaju pitanja mogu se obratiti Darku Varžiću na broj 099 24 23 979 ili Ani Abramović na broj 095 86 86 858.

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content