Novosti|

U ponedjeljak, 5. rujna 2016. godine, službeno započinju radovi na izgradnji novog, dugo očekivanog, društvenog doma u Gatu!

Početak radova svečano će se obilježiti u ponedjeljak s početkom u 10 sati, u prisutstvu predstavnika Grada Belišća na čelu s gradonačelnikom Dinkom Burićem, kao i dr.sc. Vladimira Šišljagića, župana Osječko-baranjske županije koja, prepoznavši važnost ovog projekta, pruža financijsku pomoć u realizaciji istog. Gradonačelnik Burić i župan Šišljagić položit će kamen temeljac i povelju u temelje budućeg društvenog doma. Pozivaju se svi mještani Gata i ostalih naselja da se pridruže ovom svečanom i značajnom događaju.

Društveni dom prema projektu, koji je izradio Arhitektonski ured Bas iz Belišća, bit će tlocrtne površine 535,35 kvadratna metra, a sadržavat će multifunkcionalnu dvoranu, kuhinju, spremište, prostore za udruge, prostor za dječju igraonicu, sanitarni čvor i poslovni prostor.
Izvođač radova je tvrtka Monte-mont iz Osijeka, a ugovoreni rok izvođenja radova je 180 radnih dana od dana uvođenja izvođača u posao. Vrijednost ugovorenih građevinskih i instalaterskih radova je 2.321.510,56 kn (bez PDV-a), a osigurano je i 600.000 kuna za kompletno opremanje zgrade i svih njenih prostorija.

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content