Novosti|

Nakon što su jučer podijeljene uskrsnice umirovljenicima u prigradskim naseljima, danas je započela podjela uskrsnica u Belišću.

Umirovljenici s mirovinom manjom od 2.000 kuna novčanu pomoć mogu podići od danas do petka (5., 6. i 7. travnja) od 10 do 14 sati u predvorju Gradske uprave. Svi umirovljenici koji u navedenim terminima nisu u mogućnosti podići uskrsnice, mogu je podići i sljedeći tjedan, od 10. do 13. travnja, u sobi broj 6 na prvom katu Gradske uprave.

Zamjenik gradonačelnika Belišća Domagoj Varžić ovom prilikom istaknuo je: – Već četiri godine Grad Belišće za svoje sugrađane osigurava i božićnice i uskrsnice. Svake godine uskrsnice dodijeljujemo našim umirovljenicima s mirovinama manjim od 2.000 kuna, a božićnice dijelimo našim sugrađanima koji se nalaze na Zavodu za zapošljavanje. Ukupni iznos za božićnice i uskrsnice u protekle četiri godine iznosio je 1.383.400 kuna, a od toga za ovu godinu izdvojili smo 325.000 kuna za obje stavke. Gledajući unazad pretpostavljamo da ćemo i ove godine podijeliti više od 1.000 uskrsnica u iznosu od 150,00 kuna.

Zamjenik gradonačelnika Varžić nada se kako će ovaj skromni prilog našim sugrađanima olakšati i uljepšati uskrsne blagdane.

Foto: Tin Lacković

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content