Novosti|

UDZB

 

Obavještavaju se roditelji učenika osnovnih škola s prebivalištem na području Grada Belišća da će se od 22. do 29. kolovoza 2014. u Gradskoj upravi grada Belišća od 8 do 19 sati dijeliti udžbenici za učenike osnovnih škola i to prema sljedećem rasporedu:

 

 

– udžbenici koji su naručeni u knjižari Svijet Valpovo – 22. kolovoza 2014.
– udžbenici koji su naručeni u knjižari Brošura Belišće – 25. i 26. 8. 2014. – od 1 do 4 razreda
– 27. i 28. 8. 2014. – od 5 do 8 razreda
– udžbenici koji su naručeni u knjižari Format Valpovo – 29. kolovoza 2014.

Posebno naglašavamo kako su svi roditelji koji ostvaruju pravo na jednokratnu pomoć za nabavu besplatnih udžbenika obvezni sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu i podatak o OIB-u.

Za ostvarivanje prava na jednokratnu pomoć za udžbenike pri preuzimanju istih bit će potrebno je ispuniti i obrazac Izjave o primitku jednokratne pomoći i uvjetima korištenja školskih udžbenika.

Roditelji koji su kupili udžbenike u knjižarama koje nisu navedene, kao i putem interneta ili na drugi način, osim osobne iskaznice i OIB-a dužni su predočiti i račun, a novac za osnovni komplet udžbenika mogu podići od 8 do 19 sati u petak 29. 8. 2014. godine.

Roditelji učenika kojima će nabavu školskih udžbenika temeljem zakonskih odredbi putem resornih ministarstava financirati Vlada Republike Hrvatske (Ministarstvo branitelja, Ministarstvo socijalne politike i mladih i dr.) ostvaruju pravo na jednokratnu pomoć od strane Grada Belišća do 100% iznosa cijene osnovnog kompleta udžbenika za pojedini razred.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content