Novosti|

Obavještavaju se roditelji učenika osnovnih škola s prebivalištem na području Grada Belišća da će se od 1. do 3. rujna 2020godine u Gradskoj upravi grada Belišća od 10 do 17 sati dijeliti dopunska i pomoćna nastavna sredstva (radne bilježnice za obvezne i izborne predmete, zbirke zadataka, likovne mape, atlasi,kutije za tehničku kulturu) za učenike osnovnih škola i to prema sljedećem rasporedu:

– udžbenici koji su naručeni u knjižari Svijet Valpovo – 1. rujna 2020.

– udžbenici koji su naručeni u knjižari Brošura Belišće – 2. i 3. rujna 2020.

Naglašavamo kako su svi roditelji koji ostvaruju pravo na jednokratnu pomoć za nabavu dopunskih i pomoćnih nastavnih sredstava obvezni sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu i podatak o OIB-u.

Roditelji koji su kupili dopunska i pomoćna nastavna sredstva u knjižarama koje nisu navedene, kao i putem interneta ili na drugi način, osim osobne iskaznice i OIB-a dužni su predočiti i račun, a novac mogu podići od 1. do 3. rujna 2020. godine, od 10 do 17 sati.

Vlada Republike Hrvatske osigurat će dopunska i pomoćna nastavna sredstva za učenike kućanstva koje je do 30. rujna 2020. godine utvrđeno kao korisnik zajamčene minimalne naknade. Zahtjev, uz koji treba priložiti potvrdu o upisu u razred koji dijete pohađa, podnosi se uCentru za socijalnu skrb Valpovo najkasnije do 30. rujna 2020.te će ovi učenici naknadno dobiti dopunska i pomoćna nastavna sredstva o čemu će biti pravovremeno obaviješteni.

Prilikom ulaska u zgradu Gradske uprave, stranke su obavezne nositi masku.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content