Novosti|

U vrlo uzbudljivoj i dramatičnoj utakmici mlade Belišćanke (s prosjekom od 15,1 godina) su uspjele ostvariti vrijednu pobjedu protiv znatno iskusnijih kolegica iz Valpova. Rezultat od 3:2 (20:25; 25:21; 21:25; 25:20; 15:13) najbolje govori koliko je bilo uzbudljivo u nedjelju 19. listopada 2014.  u Belišćanskoj dvorani. Brojni gledatelji zaista su uživali u kvalitetnoj odbojci koje su prezentirale obje ekipe.

Odlični servisi i raznovrsna igra u napadu su na kraju Belišćankama donijeli vrijednu pobjedu s obzirom na činjenicu da su one jedna od najmlađih ekipa u ligi.

Najučinkovitija igračica u redovima odbojkašica Belišća sa osvojena 24 poena bila je Mia Puljek, dok su redom poene još osvojile: Adrijana Rittgasser 12,Lana Seder 13, Ina Kovač 10,Lidija Seder 9,Vlatka Jerbić 8,Marija Đurđević 5, Lana Nikolić 3, a za domaću ekipu još su nastupile Ines Šostarić i Barbara Špoljarić kao libero.

U slijedećem kolu odbojkašice Belišća u nedjelju u 19 sati gostuju kod Vibrobetona, a u subotu počinje i takmičenje u mlađoj kadetskoj ligi, u prvom kolu (igra se turnirski) odbojkašice Belišća gostuju u Belom Manastiru, gdje će uz domaćina još nastupiti Kolonija iz Sl. Broda,te
Vukovar.U mlađoj kadetskoj ligi ukupno nastupa 16 ekipa iz Slavonije i Baranje podijeljenih u 4 grupe.


Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content