Novosti|

Grad Belišće može se pohvaliti činjenicom da je prvi grad u Republici Hrvatskoj koji će povodom Dana grada pokloniti svim svojim naseljima, 8 prigradskih i samo mjesto Belišće, deset pametnih klupa Steora. Riječ je o novoj verziji pametnih klupa tvrtke Include mladog inovatora Ivana Mrvoša, koje su predstavljene krajem prošle godine. Ovime grad Belišće postaje grad s najviše pametnih klupa u Hrvatskoj.

Navedenim potezom, Belišće želi unaprijediti i kreirati idealne uvjete za kvalitetan život ne samo za stanovnike grada Belišća, već i okolnih naselja, biti korak bliže koncepciji pametnih gradova budućnosti te ujedno dati podršku u promicanju inovativnih hrvatskih proizvoda poput pametne klupe Steora.

Naime, kao što je prikazano na vizualnoj projekciji, neke od lokacija na kojima će biti postavljene pametne klupe su dječje igralište u središtu grada te vanjsko vježbalište u Belišću. Pri tome će za nekoliko tjedana svi uzrasti moći uživati u višestrukim mogućnostima pametne klupe Steore, kao što su punjenje mobitela i tableta, besplatan bežični internet, prikaz kvalitete i pročišćavanje zraka iz okoline, sustav hlađenja sjedala ljeti i još mnogo toga.

Iz tvrtke Include nadaju se da će i ostali gradovi i općine slijediti primjer grada Belišća u unaprjeđenju uvjeta i kvalitete života, sadržaja i cjelokupne ponude koja će u budućnosti rezultirati pozitivnim doprinosom za lokalnu zajednicu.

vizualizacija

vizualizacija

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content