Novosti|

U organizaciji Kazališne kavane Belišće ovog tjedna održat će se novo tematsko predavanje pod nazivom „Kako preboljeti gubitak“.

Kako se suočiti s gubitkom, proraditi tugu i preboljeti gubitak, svi zainteresirani moći će poslušati u interaktivnom predavanju koje će održati Vanesa Šerić, dipl. teolog i sveučilišni specijalist za pastoral kriznih situacija.

Život svakog pojedinca povremeno je obilježen različitim gubicima. Nevažno je radi li se o razvodu, otkazu, invaliditetu ili smrti voljene osobe, faze tugovanja kroz koje prolazi svaka osoba nakon gubitka jednake su. Unatoč različitim emocijama, proces tugovanja ili žalovanja može biti otežan, kompliciran i kroničan, što otvara put depresivnim poremećajima.

Ovo tematsko predavanje približit će prva korisna saznanja kako nadvladati tugu,  preboljeti gubitak, spriječiti negativan razvoj žalovanja i kako pružiti djelotvornu psihološko-duhovnu podršku.

Pozivaju se svi zainteresirani građani na predavanje „Kako preboljeti gubitak“, koje će se održati u Kazališnoj kavani Belišće, dana 2. ožujka 2016., u 19:00 sati.

Zbog velikog interesa za tematsko predavanje, molimo potvrdite svoj dolazak na telefon 031/ 373-496.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content