Novosti|

U organizaciji Grada Belišća i Turističke zajednice grada Belišća, u subotu, 29. studenoga 2014. godine u 17 sati svečanim programom na Trgu Ante Starčevića u Belišću, otvoreno je klizalište i manifestacija „Advent u Belišću“.

Manifestacija i klizalište je otvorila zamjenica gradonačelnika gospođa Ljerka Vučković koja je pozdravila sve prisutne posjetitelje, izlagače na Adventskom sajmu te izvođače programa: mješovite skupine „Kikići“ iz Dječjeg vrtića Maslačak Belišće, male klizače grada Belišća i Belišćanske mažoretkinje.

Prvi su nam se predstavili najmlađi sudionici Adventa, „Kikići“ Dječjeg vrtića „Maslačak“ pod vodstvom njihove tete Dragice. Svoje umijeće klizanja pokazali su i mali klizači grada Belišća koreografijom koju su sami osmislili uz malu asistenciju njihove koreografkinje. Po prvi puta posjetitelji su mogli vidjeti i Belišćanske mažoretkinje koje su ovaj puta nastupile u dvije koreografije pod vodstvom njihove trenerice Irene Fešiš te na taj način upotpunile otvorenje ove svečane manifestacije. Kao poseban gost ovogodišnjeg „Adventa u Belišću“ predstavio se naš sugrađanin i predstavnik stare generacije naših belišćana gospodin Stanko Bašić.

U sklopu manifestacije „Advent u Belišću“ organiziran je i prigodni Adventski sajam kroz cijeli mjesec prosinac gdje izlagači u drvenim kućicama na Trgu Ante Starčevića izlažu prigodne suvenire i druge svoje proizvode.

„Advent u Belišću“ je manifestacija koja će se održavati sve do 31.12.2014. tako da će posjetitelji imati prilike uživati u bogatom kulturno-zabavnom programu i adventskom sajmu na kojem će se razni izlagači predstaviti svojim proizvodima. Također će svi imati prilike isprobati svoje klizačko umijeće na klizalištu koje će biti otvoreno od 29.11.2014. pa do 11.1.2015. godine. Klizalište radi radnim danom od 10 do 14 sati organizirano za djecu škola i vrtića i od 16 do 22 sata za sve građane, a vikendom i blagdanom od 10 do 22 sata. Najam klizaljki stoji 5 kuna, a ulaznica za klizalište 5 kuna.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content