Novosti|

U nedjelju, 24. srpnja 2016. godine, održan je X. memorijalni turnir “Filip Mihaljević – Fibo” kojeg tradicionalno, već desetu godinu zaredom, organiziraju članovi NK „Mladosti“ Tiborjanci.

Prije samog početka turnira, održana je mala svečanost. Otkrivena je spomen-ploča osnivaču i najdugovječnijem predsjedniku NK „Mladosti“ Tiborjanci Filipu Mihaljeviću – Fibi. Spomen-ploču postavili su mještani Tiborjanaca kao zahvalu za sve što je za svoj klub Fibo činio kroz godine, a otkrio ju je njegov sin Zdravko Mihaljević.

Na poziv domaćina na turniru je sudjelovalo šest ekipa: NK „Dubrava“ Ivanovci, NK „Gat“ Gat, NK „Zrinski“ Vinogradci, NK „Hrvatski sokol“ Bocanjevci, NK „Belišće“ Belišće i domaćin NK „Mladost“ Tiborjanci.

Nakon svih odigranih utakmica, postignuti su sljedeći rezultati:

  1. mjesto – NK „Belišće“ Belišće
  2. mjesto – NK „Gat“ Gat
  3. mjesto – NK „Dubrava“ Ivanovci
  4. mjesto – NK „Mladost“ Tiborjanci
  5. mjesto – NK „Zrinski“ Vinodgradci
  6. mjesto – NK „Hrvatski sokol“ Bocanjevci.

Za najboljeg golmana turnira proglašen je Marko Vinković – NK „Gat“ Gat, najbolji strijelac bio je Ivan Lacković s četiri postignuta pogotka – NK „Belišće“ Belišće, a najbolji igrač Nebojša Karamarković – NK „Belišće“ Belišće.

Svim ekipama dodijeljeni su pehari i zahvalnice za osvojena mjesta i sudjelovanje na turniru, a NK „Belišće“ Belišće je kao prvoplasirana momčad osvojila i prijelazni pehar turnira koji ostaje u njihovom vlasništvu do sljedeće godine.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content