Novosti|

U četvrtak, 11. veljače 2016. godine, održano je 58. školsko natjecanje mladih tehničara koje je organizirala Zajednica tehničke kulture Valpovo-Belišće. Na natjecanju su sudjelovali učenici od 5. do 8. razreda koji su pripremani za ovo natjecanje u CTK Valpovo-Belišće, Fotoklubu Valpovo, OŠ Ivana Kukuljevića Belišće i OŠ M. P. Katančića Valpovo.

Učenici su pokazali svoje znanje u pet disciplina: maketarstvo-modelarstvo, konstruktorstvo, fotografija, automatici i modelarstvu uporabnih tehničkih tvorevina. Nakon pismenog ispita iz tehničke kulture (za razred koji polaze) uslijedilo je pokazivanje znanja i tehničkih vještina u pojedinim kategorijama. Devet voditelja, mentora i nastavnika pratilo je pravilno izvođenje pojedinih radnji, a nakon toga ocijenili su tehničke uratke kako je to i propisano uputama organizatora natjecanja. Dok je četrdeset i dvoje natjecatelja imalo pauzu za pripremljeni obrok i napitak, članovi povjerenstava pregledali su testove te nakon dešifriranja zbrojili bodove svakog natjecatelja (REZULTATI).

Županijsko povjerenstvo poslat će pozive učenicima koji će pokazati svoje znanje i vještine na županijskom natjecanju početkom ožujka u Osijeku.

Iz ZTK Valpovo-Belišće zahvaljuju učenicima, njihovim roditeljima, mentorima, nastavnicima, članovima povjerenstava i svima koji su sudjelovali i omogućili održavanje 58. školskog natjecanja mladih tehničara u Domu tehnike Valpovo.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content