Novosti|

U subotu 11. srpnja 2015. godine u sklopu belišćanske ljetne manifestacije pod nazivom “Mali grad – veliki ljetni doživljaj” i u organizaciji Grada Belišća, Turističke zajednice grada Belišća i Kombela d.o.o., na belišćanskom bazenu održane su tradicionalne “Igre na vodi”. Na početku programa sve posjetitelje i sudionike je pozdravio gradonačelnik grada Belišća Dinko Burić koji je ujedno i otvorio ovogodišnje “Igre na vodi”.

Voditelj programa bio je Davor Dretar Drele, a za glazbeni dio je bio zadužen “Alkotest band”. Zabavni dio programa otvorile su svojim nastupom Belišćanske mažoretkinje, a u plesnim ritmovima su također program upotpunile plesačica Zumbe iz udruge ZUM-ZUM te plesna skupina „Babe bez kočnica“.

U natjecateljskom dijelu nastupilo je 9 ekipa iz Belišća, Bistrinaca, Bocanjevaca, Gata, Gorice Valpovačke, Kitišanaca, Tiborjanaca, Veliškovaca i Vinogradaca. Ekipama nije bilo ni malo lako jer su trebale savladati čak 5 igara koje su s posebnom pažnjom za njih osmislili članovi Kluba pustolovnih sportova „Baraber Extreme Team“ i na taj način im malo otežali dolazak do pobjede. Kao najbolja se ipak pokazala ekipa Bistrinaca osvojivši prvo mjesto dok je na drugom bila ekipa Kitišanaca, a treće mjesto je zauzela ekipa iz Belišća. Na kraju programa najbolje plasiranima je čestitao i nagrade uručio zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić.

Kako se nisu zaboravili ni posjetitelji, organizator je i za njih pripremio jednu igru gdje su oni najhrabriji i najspretniji osvojili poneku nagradu. Tijekom cijelog programa posjetitelji su mogli razgledati ponudu raznih izlagača te uživati u bogatoj gastro i eno ponudi.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content