Novosti|

U subotu, 25. veljače 2017. godine, u prostorijama Vatrogasnog doma Gat održana je izborno-izvještajna godišnja Skupština DVD-a Gat uz nazočnost gostiju iz susjednih DVD-a (Belišće, Bocanjevci, Vinogradci, Tiborjanci i Veliškovci), te operativnih i pričuvnih članova DVD-a Gata.

Skupštini DVD-a Gat nazočio je zapovjednik VZG Belišće Dubravko Čovčić, koji tijekom godine prati rad DVD-a na području Grada Belišća.

Predsjednica DVD-a Ljerka Vučković prisutnima je iznijela izvješće o radu i financijsko izvješće DVD-a Gat u 2016. godini, te planove rada i financija za 2017. godinu.

Nakon usvojenih izvješća za 2016. godinu i planova za 2017. DVD-a Gat, pristupilo se izboru kanidata na funkcije i radna tijela DVD-a za mandatno razdoblje od 2017. do 2021. godine, gdje su jednoglasno izabrane sljedeće osobe na funkcije i radna tijela i to:

1. Predsjednica: Ljerka Vučković,
2. Zapovjednik: Željko Katušić,
3. Zamjenik predsjednice: Josip Koprivnjak,
4. Zamjenik zapovjednika: Tomislav Guljaš,
5. Tajnica: Maja Kovačević.

Zapovjednik VZG Belišće Dubravko Čovčić, pozdravio je sve nazočne u ime vatrogasaca s područja VZG Belišće i osvrnio se na izvješće o radu Društva, Istaknuo je pozitvnu strukturu članstva, gdje se kroz osposobljavanja vatrogasnih kadrova, svake godine uključuju članovi DVD-a Gat, što pokazuje konstantan rad s mlađim članovima koji ulaze u operativno članstvo, a posebno kroz poticanje natjecateljskog duha.

Nakon izrečenih pozdravnih riječi, prisutpilo se uručivanju priznanja zaslužnijim članovima. Zapovjednik VZG Dubravko Čovčić uručio je :

1. Diploma i uvjerenje za stecanje zvanja vatrogasni dočasnik.:

– Kristijan Potočki

2. Diploma za 20 godina rada u vatrogasnoj organizaciji “Spomenica za 20 godina”:

– Suzana Koprivnjak,
– Maja Kovačević,
– Deni Živković,
– Saša Planinac,
– Tomislav Vučić.

3. Diploma za 50 godina rad u vatrogasnoj organizaciji “Spomenica za 50 godina”:

– Pavo Apari.

Nakon uručenih priznanja, predsjednica Ljerka Vučković, zahvalia se prisutnima i zaključilo rad Skupštine.

Foto: Zaim Saljiji

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content