Novosti|

U subotu 19. srpnja s početkom u 10 sati na staroj Dravi Repnjak održana je osma po redu „Čiklijada“, tradicionalno natjecanje u veslanju ribičkim čamcima čiklovima. Organizator je Turistička zajednica grada Belišća, a suorganizatori su Udruga športskih ribolovaca Belišće i Baraber Extreme Team Belišće. Čiklijadu je otvorio zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić.
Petnaest prijavljenih natjecatelja veslalo je u ribarskim čamcima – čiklovima (Zdenko Šabjan, Marko Pavić, Darko Špoljarić, Josip Rakmić, Darko Varžić, Ivan Vrbanac, Božidar Koričić, Slavko Fatušić, Antun Dvoržak, Ivan Brenc, Dražen Zanoški, Velimir Rupčić, Stjepan Lang, Josip Harangozo i Željko Švajhofer).
Prema odluci stručnog ocjenjivačkog suda (Mato Jerkić i Zdenko Glasovac) pobjednik ovogodišnje „Čiklijade“ je DRAŽEN ZANOŠKI, drugoplasirani je DARKO ŠPOLJARIĆ, dok je treće mjesto zauzeo BOŽIDAR KORIČIĆ.
Osim ovog, sada već tradicionalnog natjecanja, održano je i natjecanje u veslanju u kanuima.
Pobjednik ovog natjecanja je ZDENKO ŠABJAN, drugoplasirani je DARKO ŠPOLJARIĆ, a treće mjesto osvojio je VELIMIR RUPČIĆ.
Medalje najbolje plasiranim natjecateljima uručio je zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić, a za sve nazočne je u Ribičkom domu organiziran i zajednički ručak, fiš – paprikaš, koji je pripremio predsjednik udruge „Kotličari“ Belišće, Josip Delač.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content