Novosti|

Danas, 18. listopada 2016. godine, u Maloj vijećnici grada Belišća održan je sastanak predstavnika Grada Belišća s predstavnicima tvrtke DS Smith, vodeće europske tvrtke za proizvodnju ambalaže.

Uz gradonačelnika Dinka Burića, na sastanku su u ime Grada sudjelovali zamjenici gradonačelnika Ljerka Vučković i Domagoj Varžić  te pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Antonija Andrašek Barić.

Osim članice Uprave tvrtke DS Smith Belišće Ane Soldo, na radnom sastanku nazočni su bili predsjednik Europskog radničkog vijeća tvrtke DS Smith Joseph B. Reed, predsjednik Odjela za ambalažu Uwe Jahrsetz i podpredsjednik Odjela za ambalažu Mark Hargreaves te Pejo Vukić koordinator za odnose s  javnošću.

Izražavajući svoje veliko zadovoljstvo što u Gradskoj upravi može pozdraviti predstavnike druge  tvrtke po broju zaposlenih, ali prve po ostvarenoj dobiti u prošloj godini u gradu Belišću, gradonačelnik je poželio dobrodošlicu svim gostima te istaknu da uvijek rado prima predstavnike tvrtke DS Smith jer je u godinu i pol djelovanja u Belišću ova tvrtka pokazala da želi ulagati u daljnji razvoj i napredak, na čemu smo svi zahvalni.

Također je istaknuo da gradska uprava njeguje izvrsne odnose s belišćanskim dijelom tvrtke DS Smith na čelu s članovima Uprave Anom Soldo i Tonijem Bilićem koji su uspjeli restrukturirati i osnažiti tvrtku i ostvariti partnerski odnos s Gradom Belišćem koji želi pružiti potporu svom poduzetnicima s područja grada Belišća. Zadaća lokalne samouprave je osiguravanje uvjeta za razvoj poduzetništva i pomoć poduzetnicima u uklanjanju barijera,  jer o uspjehu tvrtki koje djeluju na našem području ovisi i razvoj naše lokalne zajednice, a zadaća je poduzetnika stvaranje nove vrijednosti na čemu DS Smith predano radi.

Gosti su izrazili svoje zadovoljstvo viđenim te istaknuli da im je drago da je DS Smith prepoznat kao  činilac stabilnosti u lokalnoj zajednici, uspjeh DS Smitha u Belišću zajednička je zasluga članova Uprave i motiviranih radnika te uspješne suradnje s lokalnom zajednicom.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content