Novosti|

U petak 24. srpnja 2015. godine s početkom u 20 sati održao se Izbor za Miss Bazena Belišće 2015. u organizaciji Grada Belišća i Turističke zajednice grada Belišća. Program je pozdravnim govorom otvorio gradonačelnik grada Belišća Dinko Burić koji je pozdravio sve posjetitelje i zaželio sreću svim djevojkama u natjecanju. Za vođenje programa bio je zadužen naš poznati voditelj Davor Dretar Drele.

Nakon otvorenja, program je započeo nastupom Belišćanskih mažoretkinja i predstavljanjem stručnog ocjenjivačkog suda koji su činili: Ljerka Vučković, Slađan Novosel, Kristijan Pavić, Marin Vuksanić i Livija Vinogradac.

Tada su na scenu došle i zvijezde večeri, naših 12 djevojaka koje su bile iz Belišća, Bistrinaca, Bocanjevaca, Gorice Valpovačke i Valpova.
U prvom izlasku djevojke su se predstavile u ljetnim kreacijama trgovačkog obrta “Levita” koji je bio sponzor te su njihove haljine ostale djevojkama u trajnom vlasništvu.

Drugi izlazak je bio rezerviran za kupaće kostime čiji su sponzori bili “Konzum d.d.”, “Pletix” iz Karlovca i “Vis konfekcija d.d.” iz Varaždina, čije su kupaće natjecateljice dobile i na poklon.

Dok su suci donosili tešku odluku o tome koja će cura ponijeti laskavu titulu Miss Bazena Belišće 2015. posjetitelji su imali prilike zabaviti se uz plesnu skupinu “Babe bez kočnica” i rasplesati se uz glazbu “Jovalius benda”.

Na prvom Izboru za Miss Bazena Belišća 2015. titulu Miss Bazena Belišća je ponijela Elizabeth Benčić iz Belišća i osvojila tjedan dana u apartmanu na Viru za 2 osobe u mjesecu rujnu, 50% popusta za dvije povratne karte za put u Zadar i novčanu nagradu organizatora u iznosu od 500,00 kuna. Prva pratilja Miss Bazena Belišće postala je Marija Draksler iz Valpova koja je od organizatora dobila usluge saune, masaže i solarija na bazenu u Belišću i novčanu nagradu od 300,00 kuna. Titulu druge pratilje ponijela je Adrijana Rittgasser osvojivši tako jahanje za 2 osobe i nagradu u iznosu od 200,00 kuna . Miss fotogeničnosti na ovogodišnjem Izboru postala je Dora Rakitovac iz Bistrinaca i osvojila usluge saune, masaže i solarija na bazenu u Belišću .

Kako Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća misle i na svoje posjetitelje manifestacija, u pauzi je bio organiziran još jedan izbor, ali drugačije vrste, Izbor za Mister debeli. Prvo mjesto je zauzeo Samir Župančić i osvojio kulen OPG-a Novosel, drugo mjesto je ponio Zaim Saljiji te na taj način kući ponio tablu slanine OPG-a Novosel, gajbu piva za treće mjesto dobio je Jasenko Kardum dok se ćevapima i pivom počastio Josip Delač za osvojeno četvrto mjesto .

Tijekom cijelog programa posjetitelji su mogli razgledati ponudu raznih izlagača te uživati u bogatoj gastro i eno ponudi.

Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća još jednom zahvaljuju:

SPONZORIMA:

za kupaće kostime: Konzumu d.d., Pletixu i Vis Konfekciji d.d.

za nagrade: Barbi d.o.o., Kombelu d.o.o, Salašu Kutici i Turističkoj agenciji App Požega

za frizure natjecateljica: frizerskom salonu „Diva“, frizerskom salonu „Lady“, frizerskom salonu „Livija style“, frizerskom salonu „Studio M“, frizerskom salonu „Estika“ i frizerskom salonu „In“

za šminku natjecateljica: Andrei Štimac, Aniti Biro i Liviji Vinogradac

Također Organizatori zahvaljuju Belišćanskim mažoretkinjama i plesnoj skupini „Babe bez kočnica“ na njihovom nastupu, svim izlagačima na Gospodarskom sajmu, te Udruzi „Kotličari“ Belišće

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content