Novosti|

U subotu 17.9.2011. godine u povodu obilježavanja Međunarodnog dana volontera koji se u Hrvatskoj obilježava 21. rujna pod krilaticom Hrvatska volontira,održan je 4. sajam udruga grada Belišća na odmorištu „Drava“ u Bistrincima. Sajam je otvorio gradonačelnik Zvonko Borić, a prisustvovalo je 30 udruga sa više od 200 sudionika koji su na štandovima predstavljali svoje udruge i aktivnosti kojima se bave.

U sklopu Sajma održana su i brojna športska natjecanja u malom nogometu, odbojci, pikadu, belotu, veslanju kanua i potezanju užeta kao i vožnja Dravom u kanuima i jahanje konja. Na kraju natjecanja održan je ručak za sve sudionike i posjetitelje sajma te proglašenje pobjednika, također su podijeljene nagrade najuspješnijim natjecateljima, a dodijeljena je i nagrada Zavičajnoj udruzi Ličana „Vila Velebita“ za najljepši štand kojeg su između sebe odabrale udruge.

U malom nogometu 1. mjesto osvojila je ekipa Centra mladih Belišće (Mitrović, Pertanović, Santl, Schmidt, Vasilj), drugoplasirani su bili „Brončani špageti“ (Bošković, Brusač, Soldo, Vidaković), a trećeplasirana ekipa DVD-a Belišće (Kenđelić, Markota, Milekić, Odak).

U odbojci najuspješnija ekipa bila je u sastavu Jurić, Pernjek, Plantić, drugo mjesto osvojila je ekipa u sastavu Nađ, Rakipović, Straka, a treće mjesto ekipa u sastavu Bošković, Brusač Vidaković.

Najuspješnija natjecateljica u pikadu bila je Ivana Vitner, drugo mjesto osvojio je Ivan Bublić, a treće mjesto Josip Vučetić.

U belotu najuspješnija ekipa bila je Udruga umirovljenika „Pomoć u kući“, a drugoplasirani su bili natjecatelji ekipe DVD Bistrinci.

U veslanju kanua pobijedila je ekipa KPŠ Baraber extreme teama ispred ekipe UHDDR-a Belišće, dok su u povlačenju užeta najbolji bili članovi DVD-a Bistrinci.

Ovom prilikom zahvaljujemo svima koji su svojim nesebičnim radom pomogli u organizaciji Sajma, a posebno domaćinima ŠRD-u Podravac Bistrinci, Baraber extreme teamu Odbojkaškom klubu, Centru mladih, Udruzi umirovljenika, Savjetu mladih, Judo klubu, DVD-ima Belišća i Bistrinaca i svim volonterima koji su pomogli u organizaciji.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content