Novosti|

voda1-150x150

S obzirom na brojne upite naših cijenjenih korisnika vezano za obustavu isporuke vode zbog godišnjeg remonta donosimo slijedeće priopćenje:

Tvrtka Duropack d.o.o. Belišće svake godine, pa tako i ove, vrši remont svojih energetskih postrojenja. Te aktivnosti uključuju i preventivne radove na vodozahvatu i uređaju za proizvodnju tehnološke vode koji su u vlasništvu tvrtke Duropack d.o.o. Belišće, što onemogućuje kontinuiranu i redovitu isporuku pitke vode od strane tvrtke Hidrobel d.o.o. Belišće u navedenom razdoblju.

Tvrtka Duropack d.o.o. nas je i ove godine obavijestila da će zbog navedenog remonta doći do obustave isporuke tehnološke vode u radoblju od 6.6.2015. godine od 7.00 do 22.00 sata te 8.6.2015. godine od 15.00 do 19.00 sati.

Želeći svojim korisnicima i u navedenom razdoblju osigurati isporuku vode tvrtka Hidrobel d.o.o. Belišće je u suradnji s tvrtkom Duropack d.o.o. Belišće o svojem trošku osigurala snabdijevanje vodom preko agregata u subotu 6.6.2015. godine tako da će korisnici tvrtke Hidrobel d.o.o. Belišće kao i korisnici tvrtke Dvorac d.o.o. Valpovo, koji se opskrba vodom s vodozahvata na Dravi, navedenog dana imati osiguranu opskrbu vodom.

Kako se radi o improviziranom modelu molimo sve korisnike za razumijevanje ukoliko navedenog dana ipak dođe do kraćih prekida u isporuci vodom.

 

Uprava tvrtke Hidrobel d.o.o.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content