Novosti|

stipendiranje

Udruga HVIDR-a Belišće obavještava hrvatske branitelje iz Domovinskog rata, djecu smrtno stradalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, djecu zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, hrvatske ratne vojne invalide iz Domovinskog rata i djecu HRVI iz Domovinskog rata, dragovoljce i djecu dragovoljaca iz Domovinskog rata da je Upravni odbor Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata raspisao Natječaj za dodjelu stipendija tijekom redovitoga srednjoškolskog obrazovanja, redovitoga sveučilišnog i stručnog studija, te za dodjelu naknada dijela troškova školarine poslijediplomskih studija na visokim učilištima hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata za školsku, odnosno akademsku godinu 2015/2016.

PRIJAVE NA NATJEČAJ PODNOSE SE ZAKLJUČNO DO 11. SIJEČNJA 2016. GODINE NA ADRESU:

FOND ZA STIPENDIRANJE HRVATSKIH BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA I DJECE HRVATSKIH BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA Savska cesta 66, 10000 Zagreb (s naznakom – Natječaj za stipendiranje)“

1. Mjesečni iznos stipendije tijekom redovitog srednjoškolskog obrazovanja za učenike iznosi
200,00 kuna.

2. Mjesečni iznos stipendije za studente iznosi 500,00 kuna.

3. Naknade dijela troškova školarine poslijediplomskih studija biti će odobrene u iznosu od
6.000,00 kuna.

Upute i obrasci mogu se dobiti na službenim stranicama Udruge www.hvidra.belisce.eu, u Udruzi HVIDR-a Belišće svakog ponedjeljka, srijede i petka od 18,00 sati na adresi Vij. J. J. Strossmayera 67 i službenim stranicama Ministarstva branitelja.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content