Novosti|

Vrijedna sportska donacija stigla je jučer (9. ožujka) u Nogometni klub “Podravac” Bistrinci. Zahvaljujući našem Belišćaninu, Branku Kaptalanu, članu skupštine Hrvatskog nogometnog saveza, predsjedniku Komisije za mlađe kategorije HNS-a i dopredsjedniku Županijskog nogometnog saveza, bistrinački nogometaši dobili su nove lopte.

U prostorijama NK “Podravca”, Branka Kaptalana dočekali su Zlatko Torjanac, predsjednik bistrinačkih nogometaša i Rade Bagarić, povjerenik za razvoj prigradskog naselja Bistrinci sa svojim suradnicima, a za to vrijeme nogometaši su na terenu odrađivali uobičajene pripreme.

Uručujući bistrinačkim sportašima pet nogometnih lopti, Branko Kaptalan rekao je kako Hrvatski nogometni savez i Nogometni savez Osječko – baranjske županije kao asocijacije pomažu klubove s područja cijele Republike Hrvatske te je odlučeno da se kroz taj program dio sportskih rekvizita odnosno lopti donira Bistrinčanima.

-NK “Podravac” je to zaslužio, ne samo zbog svoje tradicije, nego i zbog svojih rezultata. Siguran sam da će u budućnosti polučiti još bolje rezultate, ne samo s ovim loptama, već svojim radom i inicijativom da budu još bolji, poručio je Branko Kaptalan.

Na donaciji nogometnih lopti, HNS-u i gospodinu Kaptalanu zahvalio se Zlatko Torjanac, predsjednik NK “Podravac” Bistrinci, napomenuvši da im je ovo veliko priznanje i da znači da netko prati njihov rad.

Naime, bistrinački nogometaši su dobili pohvale za prošlogodišnju sezonu, osvojili su prvenstvo 3. Županijske nogometne lige i plasirali se u 2. ŽNL, a iako rezultati u ovoj polusezoni nisu sjajni, treba spomenuti da su na Božićnom malonogometnom turniru u Belišću osvojili prvo mjesto.

-Zahvaljujem se prije svega Branku Kaptalanu, predsjedniku Županijskog nogometnog saveza Anti Vučemiloviću i svim čelnim ljudima HNS-a, koji su poslušali gospodina Kaptalana i donirali nam ove lopte, koje će nam biti velika pomoć pri treniranju i postizanju rezultata, rekao je Torjanac.

Telefonski se bistrinačkim nogometašima obratio i Zorislav Srebrić, viši savjetnik predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, poručivši im da i dalje budu ustrajni u sportskim naporima, jer su često veliki sportaši dolazili upravo iz malih sredina kakvi su Bistrinci.

Tekst: Monika Đogaš (GRB)
Foto: Tin Lacković

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content