Novosti|

Nogometaši NK “Croatia” Veliškovci prvog su dana veljače dobili vrijednu donaciju  u sportskoj opremi. Donaciju su primili predsjednik kluba Nikola Vorih i njegovi suradnici, te igrači seniorskog i juniorskog sastava.

U okviru tradicionalne akcije  “Maknimo djecu s ulice!”, već nekoliko puta najveći europski tekstilni trgovac odjećom, njemački KiK Textilien, donira hrvatskim klubovima nogometne dresove za sve uzraste. U tu je akciju uključen i Nogometni klub  “Croatia”,  te je dobio 54 kompleta dresova za sve uzraste. Dresovi su clima cool, a sadrže gornji i donji dio, štucne te sportsku torbu po setu momčadi.

Nogometne dresove uručio je Ante Rimac, generalni direktor Plasman grupe koja zastupa Kik trgovine na hrvatskom i slovenskom tržištu.

Inače, nogometaši veliškovačkog kluba započinju sa pripremama 19. veljače, a prvenstvo im započinje 2. travnja. U prvom djelu prvenstva dijele prvo mjesto s ekipom Petrijevaca. Budući da već u drugom kolu proljetnog nastavka prvenstva igraju s Petrijevcima u Veliškovcima, očekuju konačan rasplet za vrh tablice.

Istoga dana, 1. veljače opremu istog sponzora dobili su i nogometaši NK ” Hrvatski sokol” iz Bocanjevaca. Donaciju je primio tajnik kluba Anto Babić i članovi uprave Tomislav Strugačevac, Dražen Šimošić, Josip Barić i Nikola Piškorjanac. Donirana oprema i ovom će sportskom klubu itekako dobro doći u nastavku prvenstva. I Bocanjevački nogometaši dobili su 54 kompleta kvalitetne sportske opreme  za sve uzraste. Za donaciju se zahvalio tajnik kluba Anto Babić, a domaćini su donatore, direktora Antu Rimca  i goste, počastili domaćim specijalitetima rakijom, kobasicom slaninom i šunkom, koje su pripremili članovi uprave NK “Hrvatski sokol” Bocanjevci.

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content