Novosti|

U sklopu akcije „Volim Hrvatsku“ koja se u Hrvatskoj provodi pod geslom „Više cvijeća – manje smeća“ Turistička zajednica grada Belišća raspisala je natječaj za najuređeniji stambeni i poslovni objekt grada Belišća u 2011. godini i to u sljedećim kategorijama:

za najuređeniju obiteljsku okućnicu,
za najuređeniji poslovni prostor,
za najuređenije prigradsko naselje,
za najljepši balkon stambene zgrade,
za najuređeniji izlog,
za najbolji ugostiteljski objekt.

Kako bi se odazvalo što više građana Grada Belišća produžili smo rok prijave za najuređeniji stambeni i poslovni objekt grada Belišća i prigradskih naselja te ponovo pozivamo sve naše građane koji se se potrudili i uredili svoje okućnice, poslovne prostore, izloge, balkone svojih zgrada, ugostiteljske objekte i sve one koji će to tek napraviti, da se odazovu ovom pozivu kako bismo odabrali najljepše i najuređenije objekte, a trud i požrtvovnost njihovih vlasnika nagradili.

Možete se prijaviti na ovaj natječaj najkasnije do petka, 10. lipnja 2011. godine Turističkoj zajednici grada Belišća. Obrazac prijave može se naći na internetskim stranicama Grada Belišća na http://www.belisce.hr/, ili se može preuzeti i ispuniti u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti, Kralja Tomislava 206, Belišće.

Ispunjene prijave preuzete s internetske stranice šalju se na već spomenutu adresu, s naznakom (Za Turističku zajednicu grada Belišća), putem e-maila antonija@belisce.net ili se osobno mogu donijeti u Upravni odjel za društvene djelatnosti. Nakon isteka roka za prijavu, stručna komisija će obići prijavljene i donijeti ocjenu najljepše uređenih stambenih i poslovnih objekata navedenih po kategorijama. Najuređeniji objekti bit će nagrađeni.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content