Novosti|

U petak, 2. prosinca 2016. godine, nastavljen je program manifestacije “Advent u Belišću”. U 17 sati je održan nastup zbora Osnovne škole Ivana Kukuljevića Belišće pod vodstvom maestra Želimira Sušića. Zbor je izveo nekoliko prigodnih pjesama i na taj način razveselio roditelje i posjetitelje na Trgu Ante Starčevića.

U subotu, dana 3. prosinca 2016. godine, s početkom u 16 sati nastupom nam se predstavio dječji zbor Osnovne škole Darda “Dardians” pod vodstvom mag. glazbene pedagogije Aleksandre Čeliković Cvidrak koji su izveli nekoliko božićnih pjesama i time stvorili pravo predblagdansko ozračje.
Nedjelja, 4. prosinca 2016. godine, bila je rezervirana za nastup ženske vokalne skupine Kulturno-umjetničkog društva “Šokadija” iz Bocanjevaca.
„Advent u Belišću“ je manifestacija koja će se održavati sve do 31.12.2016. gdje će posjetitelji imati prilike uživati u bogatom kulturno-zabavnom programu i adventskom sajmu na kojem će se razni izlagači predstaviti svojim proizvodima.

Klizalište će biti otvoreno do 11.1.2017. godine, radnim danom od 16 do 22 sata, a vikendom i blagdanom od 10 do 22 sata. Radnim danom od 10 do 14 sati bit će organizirano besplatno klizanje za djecu osnovnih škola i vrtića. Ulaznica za klizalište je 5 kuna, a najam klizaljki je također 5 kuna.

Foto: Tin Lacković

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content