Novosti|

Još jedna odbojkaška manifestacija u organizaciji Odbojkaškog kluba Belišće, a pod pokroviteljstvom Grada Belišća, završila je vrlo uspješno. Naime, stotinjak sudionika, od kojih većina mladih odbojkašica iz šest ekipa, koliko je nastupilo na turniru, oduševljeno je u subotu navečer napustilo belišćansku dvoranu.

Posebne pohvale organizatorima uputili su gosti iz Odžaka (BiH), Bjelovara, Belog Manastira i Valpova. Nisu izostali ni atraktivni odbojkaški potezi te nadasve zanimljive i neizvjesne utakmice. Ekipe su bile podijeljene u dvije grupe, a nakon toga se razigravalo za konačni poredak. U borbi za peto mjesto, mlađe kadetkinje, koje su nastupile za Belišće ll, ostvarile su pobjedu protiv isto tako mladih odbojkašica Odžaka rezultatom 2:0. Istim rezultatom seniorke Belišća u utakmici za treće mjesto pobjedile su ŽOK Bjelovar, da bi na kraju u finalnoj utakmici Baranja bila uspješnija od odbojkašica iz Valpova. Rezultat je također bio 2:0 za Baranjke.

Na kraju su uz pehare za prvo, drugo i treće mjesto podijeljene plakete i za najbolje pojedinke turnira. Najbolji libero je bila Anamarija Užarević iz Bjelovara, najbolja tehničarka Martina Gebaj iz Valpovke, najbolja smečerica Lidija Seder iz Belišća, dok je za najbolju igračicu proglašena Anđela Kovačević iz Baranje. Turnir, koji se održao pod pokroviteljstvom Grada Belišća, uz pozdrave i želje da se ova manifestacija održava još dugi niz godina, otvorio je zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić, dok su na kraju priznanja za ostvarene rezultate uručili predsjednica kluba Dragica Jančikić i tajnik ZŠU-a grada Belišća Josip Mađarić.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content