Novosti|

Članovi  Matice umirovljenika grada Belišća proslavili su Dan grada u druženju i prijateljsko–sportskom nadmetanju s Udrugom umirovljenika Općine Zdenci.

Predsjednica Matice umirovljenika grada Belišća  Marija Ilić pozdravila je sve nazočne  i zaželjela ugodan boravak u prostorijama Doma umirovljenika i našem gradu. Uslijedilo je natjecanje u pikadu, belotu i šahu.

Proglašenju pobjednika prisustvovao je i zamjenik gradonačelnika Belišća Domagoj  Varžić, koji je zahvalio gostima koji su svojim dolaskom uveličali proslavu obilježavanja Dana grada, predsjednik Zajednice športskih udruga grada Belišća Milan Zamaklar te su zajedno s predsjednicom čestitali pobjednicima i uručili priznanja.

Nakon uručenih priznanja, svečani ručak uveličali su članovi pjevačkog  Zbora Matice umirovljenika grada Belišća.

Nakon ugodnog druženja, predsjednica Udruge umirovljenika Općine Zdenci zahvalila se na gostoprimstvu te pozvala u goste naše članove za njihov Dan grada koji se obilježava 29. 9. na dan sv. Mihaela.

Ekipe Matice umirovljenika grada Belišća postigle su veći uspjeh u ukupnom bodovanju, no sudjelovanje i druženje  je daleko najveće postignuće.

Foto: Tin Lacković

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content