Novosti|

412_h

Dugo očekivana Gradska kuglačka liga konačno kreće s nastupima.

Početak natjecanja predviđen je za nedjelju 15. studenog 2015 s početkom u 16:00 sati, a svečano otvorenje lige je u 15:45 na kuglani Belišće.

Ove godine u ligu je prijavljeno sedam ekipa rekreativaca te kako je običaj bio i ovih godina, ekipe su i muške i ženske, kao i mješovite, te okupljaju sve dobne skupine.
Ekipe Gradske kuglačke lige u sezoni 5 – 15/16 su: Babuške, Gradska kavana Valpovo, No Name Belišće-Valpovo, PPK Bazinga, Star Trek, Umirovljenici Valpovo i Veterani Bel-a.

Raspored nastupa, kao i propozicije natjecanja, može pogledati i dobiti na kuglani Belišće ili vidjeti na službenoj web stranici lige na linku www.gkl.belisce.eu.
Svi rezultati i statistike biti će praćeni preko službene stranice, a također i putem web stranica Zajednice športskih udruga grada Belišća, portala Valpovština.info, kao i putem Gradskog radija Belišće i Hrvatskog radija Valpovština.

Ovim putem pozivaju se svi ljubitelji kuglanja, navijači i simpatizeri ekipa da u što većem broju prate ovaj kuglački događaj, kako osobno na kuglani, tako i putem lokalnih medija.

Raspored nastupa i rezultate za prvi dio sezone pogledajte ovdje.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content