Novosti|

U četvrtak 07. svibnja 2015. godine u sklopu teme pod nazivom “Godine nisu važne” voditeljice projekta „Dnevni boravak za starije osobe grada Belišća“ gđa. Branka Pavlović i gđa. Marinela Jurković zajedno s korisnicima dnevnog boravka bili su u posjetu dječjem vrtiću „Maslačak“ Belišće.

Na ulazu u vrtić dočekao ih je i primio ravnatelj vrtića gosp. Zdenko Glasovac koji ih je upoznao s radom ove ustanove, a potom su se podijelili u dvije skupine – skupinu “Ribice i skupinu “Kikići”.

Nakon međusobnog predstavljanja i upoznavanja s djecom skupine Ribice i Kikići, djeca su za korisnike dnevnog boravka izvela jedan vrlo lijep i zanimjiv program (razne pjesmice, plesove i skečeve), a oni njima su pripremili zanimljive priče iz svog djetinjstva i škole. Jedna korisnica je djeci pročitala jednu priču o majci koju je sama napisala.

U ugodnom i veselom druženu, tijekom kojega su djeca vrtića, korisnike dnevnog boravka ponudila marmeladom koju su uz pomoć teta sama napravila, razgovaralo se i o važnosti djedova i baka u životu i odgoju djece.

Na kraju ovog posjeta gosp. Glasovac je podjelio zahvalnice svim sudionicima ovog vrlo ugodnog, zanimljivog i nadasve nezaboravnog susreta koji je omogućio djeci vrtića „Maslačak“ Belišće jednu novost u odgojno obrazovnom procesu, izrazvši želju da se isti uskoro ponovi.

Pavo Milekić

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content