Novosti|

U utorak, 13. lipnja 2017. godine, u dvorani Glazbene škole u Belišću održan je prigodni koncert na kojem su nastupili učenici s područja grada Belišća i prigradskih naselja koji su tijekom ove godine ostvarili zapažene rezultate na međužupanijskim i međunarodnim natjecanjima.

Male glazbenike, njihove roditelje te profesore na početku je pozdravio ravnatelj Osnovne škole Matije Petra Katančića Valpovo Dalibor Košutić, a ponos ostvarenim rezultatima u ovoj godini nije krila ni Tihana Ivanković, voditeljica Glazbene škole Belišće.

Pozdrave i čestitke gradonačelnika grada Belišća Dinka Burića, prenijela je njegova zamjenica Ljerka Vučković koja je čestitala učenicima i uručila im prigodne poklone. O tome da je Belišće, između ostaloga, i grad glazbe, zamjenica gradonačelnika Ljerka Vučković istaknula je kako učenici Glazbene škole nisu samo na ponos svojim roditeljima i nastavnicima, već i svojim sugrađanima.

Nastavnici nagrađenih učenika su Tihana Ivanković, Vesna Rezo, Stela Maletić i Ana Bučanac Marković, a čestitke još jednom treba uputiti mladim belišćanskim glazbenicima: Hani Jakopiček, Lani Vujnovac, Steli Vileta, Klari Stanković, Miji Jelkić, Leoni Ivanković, Tei Basrak, Ani Topalović, Leoni Gelenčer, Lauri Sitarić, Petri Grgurić, Dori Šrepfler i Jakovu Dandiću.

 

Autor teksta: Monika Đogaš (Gradski radio Belišće)

Foto: Tin Lacković

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content