Novosti|

Danas u prijepodnevnim satima male maškare preuzele su vlast nad Belišćem. Jubilarni, 20. Dječji maskenbal organiziralo je Društvo Naša djeca. Maskirana povorka predškolske i školske djece krenula je iz središta grada, a uz zvuke Puhačkog orkestra DVD-a Valpovo, djeca su stigla u nastavno-sportsku dvoranu. Ondje je gradonačelnik Belišća Dinko Burić predao ključeve grada voditeljici karnevala Moniki Đogaš i time prepustio vlast najmlađim stanovnicima Belišća. U prigodnom programu, uz puno pjesme i plesa, sudjelovale su Belišćanske mažoretkinje pod vodstvom Irene Fešiš, plesnom točkom predstavili su se učenici 1.c i d razreda, a sve okupljene posebno su nasmijali žongleri iz Kluba mladih Garaža.

Svi sudionici maskenbala bili su nagrađeni pokladnicama i slatkim nagradama, no posebne nagrade su dobili Kikići iz Dječjeg vrtića Maslačak koji su se maskirali u Charlie Chapline te 3. c razred osnovne škole, iz kojeg su se učenici umaskirali u boce vode s porukom. Pojedinačne nagrade pripale su Marinu Vrtariću kao pijetlu, Leu Basraku koji je bio strašni Joker te Janu Šovagoviću koji se umaskirao u veliku kutiju s kokicama.

U komisiji za izbor najbolje maskiranih mališana bili su zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić, učiteljica Melita Vujičić te Irena Fešiš. U ime DND-a Belišće, najboljima je nagrade uručio zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content