Novosti|

Ove godine Klub mladih Garaža organizira drugi Forest ART – festival koji okuplja mlade umjetnike i kreativce, potiče kreativnost, stvaralaštvo i zajedničko druženje!

Forest ART omogućuje mladim umjetnicima kreativno izražavanje, promoviranje, razmjenu znanja, ideja i iskustava. Umjetnici i kreativni imaju priliku predstaviti sebe kroz izlaganje svojih umjetničkih radova ili kroz izvedbu svojih radova. Kroz radionice i izložbe koje su pripremljene mladi umjetnici imat će priliku prezentirati svoja znanja i vještine te prikazati svoje skulpture, slike, grafike, instalacije ili performanse, a svi posjetitelji moći će uživati u njihovim prezentacijama!

Ove godine Forest ART festival održat će se 10. rujna na Citadeli – kampu udruge Zvono. Forest ART ove godine je veći, posebniji i zanimljiviji, a pripremljen je velik broj radionica i pokoja izložba. Tijekom dana organizirane su radionice, a večernji program upotpunit će se glazbenim programom.  Očekuju se mnogobrojni gosti iz svih dijelova Hrvatske koji će voditi radionice i izlagati svoje radove.

Pozivaju se svi građani da dođu i nauče ponešto o radu s glinom, plesu, žongliranju ili kreativnoj izradi igračaka od papira. Za malo kreativnije i hrabrije pripremljena je radionica izrade namještaja od paleta!

Dnevni program započinje u 10,00 sati, a evo sadržaja:

Radionice:

·        Čitanjem protiv dosade – Iva Hlavač

·        Rad s glinom – Ana Šokac

·        Radionica oslikavanja mandala – udruga Plantaža

·        Kreativan ples – Mira Sekereš, Plesni studio Shine

·        Žongla – Klub mladih Garaža

·        Origami/Kirigami i Paper Toys – Ivana Boda

·        Chill kutak – kreativan namještaj od paleta

·        Slack line – Srđan Marković

·        Glazbeno – scenske igre – Jasna Komendanović

Atelje na otvorenom – izložbe i izrada umjetničkih radova:

·        Artbeat izložba – izložba stickera

·        Željka Fuderer Levak – projekcija radova

·        Sonja Jurman – slikarski ambijent

Osim izložbi mladi će umjetnici prezentirati svoje radove, slikat će, izrađivati skulpture, grafite, kuhati, plesati i glumiti.

A svakako će se moći uživati i u glazbenom programu koji pripremaju Revolt DJ’s i njihovi mladi učenici iz KM Garaža.

Večernji program započinje u 19,00 sati, a zanimljivijim će ga učiniti nastupi lokalnih bendova i izložbe lokalnih umjetnika!

Glazbeni program:

·        Mayborne Hash

·        Danijela Grgurić

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content