Natječaji i javni pozivi grada Belišće, Novosti|

Poštovani članovi udruga na području Grada Belišća,

pozivamo Vas da do 1. rujna 2014. godini dostavite popunjen obrazac pod nazivom “Obrazac za projekte udruga” kako bismo formiranjem baze projekata mogli osigurati odgovarajuću podršku u prijavi Vaših projektnih prijedloga za financiranje iz Europskog socijalnog fonda te drugih fondova, zaklada i natječaja putem kojih se mogu osigurati znatna financijska sredstava za sufinanciranje Vaših aktivnosti.

Grad Belišće će Vam preko svojih službi nastojati pružiti pomoć u traženju partnera, pripremi dokumentacije, prijavi projekata te ćemo u tu svrhu organizirati i odgovarajuće radionice kako bismo podigli kapacitete Vaših organizacija za samostalnu prijavu i vođenje projekata.

Obrazac možete preuzeti na web stranici www.belisce.net, a za ostale informacije možete se javiti na mail mariomarolin@gmail.com ili osobno na adresi Grad Belišće, Kralja Tomislava 206 u sobi broj 14.

U nastavku možete vidjeti linkove na kojima je trenutno objavljeno nekoliko zanimljivih natječaja te u skladu s njima osmisliti svoje projekte odnosno postaviti pitanja.
U jesen se očekuje cijeli niz novih natječaja koji će biti otvoreni i za organizacije civilnog društva (CSO) odn. udruge.

http://www.uzuvrh.hr/natjecaji.aspx?pageID=20

http://www.strukturnifondovi.hr/

Obrazac za projekte udruga preuzmite ovdje:

Grad Belišće – baza projekata udruge

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content