Novosti|

wedding-ring-150x150

Valentinovo se odavno obilježava kao dan kada posebnu pažnju poklanjamo svojim voljenima, kada se na poseban način iskazuje ljubav. Ljubav nas nosi na svojim krilima kroz sve ljepote zajedničkog života, a doživjeti pedeset, šezdeset i više godina zajedničkog bračnog života prigoda je koja razveseljava slavljenike, ali i sve one koji svjedoče tom događaju.

Želeći i sami dati svoj doprinos obilježavanju ovih iznimnih obljetnica koje rijetki imaju privilegij doživjeti, Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća ove godine povodom Valentinova organiziraju proslavu na kojoj želimo sa slavljenicima podijeliti radost i sreću zajedničkog bračnog života i prigodno ih darivati.

Gradonačelnik grada Belišća Dinko Burić poziva sve bračne parove s područja grada Belišća i prigradskih naselja koji ove godine slave 50, 55 ili 60 godina braka na svečanu večeru povodom Valentinova koja će se održati 13. veljače 2015. godine (petak) u svečanoj dvorani Kristal u Belišću s početkom u 17 sati.

Bit će nam drago da se odazovu ovom pozivu i svi oni koji obilježavaju koju drugu, još stariju „okruglu“ obljetnicu braka.
Mole se svi zainteresirani bračni parovi da potvrde svoj dolazak na broj telefona Turističke zajednice grada Belišća 533 – 330 ili da se osobno prijave u Turističkom uredu, Trg Ante Starčevića 6.

Želeći s Vama obilježiti radost i sreću zajedničkog bračnog življenja, nadamo se da ćete svojom nazočnošću uveličati ovu svečanost.

Srdačno Vas očekujemo!

Gradonačelnik:
Dinko Burić, dr.med.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content