Novosti|

pozivnica_uhvacena_svjetlost-620x292

Ponedjeljak, 19. listopada, i utorak, 20. listopada 2015., bit će dani puni događanja u Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće.

Naime, u ponedjeljak, 19.10. u 19 sati, knjižnica, u suradnji s Fotoklubom Valpovo i Zajednicom tehničke kulture Valpovo-Belišće, priprema jednu zanimljivu izložbu fotografija pod nazivom „Uhvaćena svjetlost“. Radi se o radovima s fotoradionice koji su ove godine u Rovinju priredili Hrvatski fotosavez u suradnji s Centrom M.A.R.E. iz Rovinja i CVU Batana iz Rovinja za osobe s posebnim potrebama, teškoćama u razvoju i invaliditetom te učenike osnovnih i srednjih škola iz Rovinja i Pule. Radionica se zvala „Rovinj – portret grada Camerom obscurom“, a ukupno je sudjelovalo 37 polaznika. Autorica koncepcije izložbe i izbora radova je Zlata Medak. U sklopu izložbe biti će postavljeni i nagrađivani lampioni koji su nastali u sklopu aktivnosti Zajednice tehničke kulture Osječko-baranjske županije pod nazivom ZTK Osijek i TZ Osijek „Lampioni iznad grada“.

Anita-supe-fotka

U utorak, 20. listopada u 19 sati, knjižnica priprema izuzetno zanimljivo predstavljanje Šibenčanke Anite Šupe, autorice knjige „Istine i laži o hrani“. Što sve jedemo, a ne bismo trebali i kakvu hranu ona preporučuje, saznat će svi oni koji dođu u Veliku vijećnicu.

U knjižnici se nadaju da će ova dva događanja biti dobro posjećena i zato se pozivaju građani da svojim dolaskom podrže ove aktivnosti Gradske knjižnice i čitaonice Belišće u Mjesecu hrvatske knjige.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content